Sunt bolnav, cum pot limita contagiunea?

Conţinut

Virusurile care cauzează starea gripală se răspândesc cu ușurință de la persoană la persoană prin strănut, salivă și, de asemenea, prin contactul cu mâinile sau obiectele.

Content
text

De fiecare dată, mii de particule infecțioase se răspândesc prin aer și îl contaminează. Pentru a evita transmiterea stării gripale celor din jur, este important să respectați anumite „gesturi de barieră”.

 

Purtați mască:

Pentru a preveni transmiterea virusurilor, puteți purta o mască cumpărată de la farmacie. Spălați-vă mâinile înainte de a o pune și schimbați-o la fiecare 4 ore sau când se umezește. Nu refolosiți o mască deja folosită.

Evitați să împrumutați obiectele personale:

Telefoane mobile, ochelari, prosoape ... Și în ceea ce privește copiii bolnavi, asigurați-vă că nu schimbă între ei jucării, creioane, etc

Aerisiți frecvent camera:

Un interior neaerisit favorizează proliferarea microbilor și contaminarea. 10 minute sunt suficiente pentru aerisire.

Dacă este posibil, evitați locurile aglomerate precum transportul public, centrele comerciale, cinematografele, creșele, școlile, care sunt surse de transmitere a virozelor.

Sunt bolnav, cum pot limita contagiunea mask
FAQ
FAQ

Oscillococcinum® poate fi administrat copiilor?

Da, Oscillococcinum® poate fi administrat întregii familii, chiar și copiilor mai mici.
La copiii sub 6 ani, conţinutul tubului unidoză se dizolvă într-un pahar cu apă şi se administrează cu linguriţa sau biberonul, pentru a evita riscul de sufocare.