Secreții nazale? Corpul meu se apără împotriva unui virus.

Conţinut

Nasul este un posibil punct de intrare pentru virusurile și bacteriile din aerul pe care îl respirăm. Prin urmare, este „armat” în consecință: interiorul nasului este căptușit cu celule care formează mucoasa nazală, un țesut capabil să reacționeze la mediu.

Content
Secreții nazale mask
text

Când un virus atacă mucoasa nazală, apare local o reacție inflamatorie: vasele se dilată, mucoasă se îngroașă ... Aceasta este senzația de „nas înfundat”.

Pentru a se apăra, celulele produc mucus care conține celule albe din sânge și anticorpi pentru a „prinde și elimina” virusurile: de aceea ne curge nasul.

Această manifestare este un mijloc de apărare a organismului, util dar și neplăcut ... Prin urmare, vom încerca să susținem această reacție fără a o bloca, reducând în același timp simptomele pentru a îmbunătăți confortul pacientului.

Stări gripale

Stări gripale, inevitabile iarna

Benignă, dar neplăcută, răceala este o infecție foarte frecventă, în special la copii între 6 luni și 7 ani (6 până la 8 răceli pe an în medie, mai ales toamna-iarna).

Citește și...
FAQ
FAQ

Oscillococcinum® poate fi administrat copiilor?

Da, Oscillococcinum® poate fi administrat întregii familii, chiar și copiilor mai mici.
La copiii sub 6 ani, conţinutul tubului unidoză se dizolvă într-un pahar cu apă şi se administrează cu linguriţa sau biberonul, pentru a evita riscul de sufocare.